Indesign Kursledare

Kursledarna för indesign kurser och utbildningar:

Alla kursledare för indesign kurser och utbildningar har lång gedigen erfarenhet av indesign. De har även god pedagogisk erfarenhet. Indesign Kurs är en del av Black Eye media AB. Företaget som leds av Jakob Söe-Pedersen.  Jakob och även de våra andra kursledare har en lång gedigen utbildning inom flera typer av grafisk produktion. Här är några exempel: Bildhantering, tidningslayout och annan print. Många kursledare har även god kunskap inom videoproduktion.

Kursledaren har bland annat utbildats vid Berghs School Of Communication och blivit certifierad expert av Adobe. Medieproduktionen inom Black Eye Media AB leds också av Jakob, som tar det övergripande ansvaret för utformning, funktionalitet och deadlines. Indesign utbildningarna äger för det mesta rum i Lexicons lokaler på klarabergsviadukten 70, men kan även ske på andra ställen i centrala Stockholm.

 

kursledare för indesign kurser och utbildningar

Det är även Jakob som leder vissa av kurserna via Black Eye Media AB i WordPress och är certifierad expert i Photoshop. Jakob har runt 15 års erfarenhet av kursledning inom grafisk produktion, webbproduktion, print och videoproduktion. Kursledarna för WordPress kurser och utbildningar kan också utgöras av externa kursledare med minst lika mycket erfarenhet inom deras respektive ämnen.

Har ni ytterligare frågor kring våra WordPress kurser, kan ni kontakta oss här.

Adobe Certified Expert

Indesigtnkurs och utbildning i stockholm