Indesign Konsult

Indesign Konsulter och kursledning i Stockholm: Behöver du hjälp med Indesign på plats? Vi erbjuder också konsult uppdrag i Indesign och printkunskap på plats i Stockholm, men vi åker också gärna ut i landet och utför konsult uppdrag och olika hjälp uppdrag inom Adobe Indesign. Har du frågor kontakta oss här.

Kanske har du kört fast och bara behöver en hjälpande hand i Adobe indesign en timme eller två? Kontakta oss för priser och annat för denna typ av konsult uppdrag i Indesign. Vårt normala timarvode för konsultation är 1200 kr plus moms, med ett minimum av 5 timmar per uppdrag. Indesign Konsulter och kursledning i Stockholm leds av Black Eye Media AB

 

Indesign Konsulter och kursledning i Stockholm

Kontakta oss för priser för denna typ av konsult eller lärare uppdrag i Indesign. Vårt normala timpris är 1200 kr plus moms. Vi erbjuder även företagsanpassad kurs och utbildning om ni är flera på företaget som behöver hjälp med Indesign. Här har vi ett fast pris per dag: 11795 kr plus moms oavsett antal deltagare (Max 8 deltagare). Kontakta oss via fliken ”kontakt/kursanmälan” på denna sida.

ace_vit_stor