Acrobat Kurs

Acrobat kurs med PDF hantering: Att lära sig Acrobat och PDF hantering kan vara svårt på egen hand. Vi erbjuder därför Acrobat Kurser till ett förmånligt pris. Acrobat kurs med PDF kan vara ett bra kompliment till en eventuell InDesign kurs, som vi också erbjuder på denna sida. Nedan ser du vad som ingår i kursen. Kursen ges just nu enbart vid förfrågan.

Acrobat PDF
Adobe Acrobat gör det möjligt att skapa säkra plattformsoberoende dokument. Acrobat-dokument kan man skapa från en mängd olika programvaror, och man ”skriver ut” en PDF som om Acrobat vore en vanlig skrivare. Du får lära dig att digitalisera textdokument, produktkataloger med bilder, manualer och skicka korrektur digitalt. På Acrobat Kurs och utbildning i Stockholm får du lära dig det viktigaste i processen kring skapandet av moderna PDF:er.

Målgrupp:
Detta är en grundkurs som vänder sig till dig som främst ska arbeta med PDF-hantering mot tryck och digitala medier. Utbildningen vänder sig även till dig som mera allmänt bara vill fördjupa dina kunskaper inom Acrobat och PDF-hantering i den digitala världen. T.ex. Informatörer, marknadsförare, sekreterare, assistenter och andra medarbetare som arbetar med att marknadsföra sitt företag. Ja alla som i sin vardag behöver skapa lite mera avancerade PDF:er för tryck eller skärmbruk.

Eleve på indesign kurs och utbildning

Du får lära dig:
Du får lära dig alla principerna för Adobe Acrobat och hur det kan hjälpa dig att bli en bättre och säkrare kommunikatör i den digitala världen.

Utbildningens upplägg:
Utbildningen är en workshop där du får lära dig att göra uppdrag utifrån de uppgifter som kursledaren lägger fram, det kommer även att finnas tid för eget kreativt arbete tillsammans med kursledarens hjälpande hand.

Innehåll:
Några ämnespunkter under utbildningens gång:
PDF och postscript
Grundläggande färghantering av RGB och CMYK
Skapa länkar och navigation i ett PDF-dokument,
”Preflight” och trycksäkerhet
Film och ljud-montering
Formulär
Dokumentskydd
Acrobat Catalog
m.m.
ace_vit_stor